Print this page

wie zijn wij

BabyPoint wil je informeren, inspireren en bewuster maken over onderwerpen en producten die passen in jouw leven en dat van je baby. Onze pakketten zijn leuk en nuttig en bevatten een mix van objectieve informatie, probeerverpakkingen en aanbiedingen afgestemd op het ouderschap. Met de bereidwillige medewerking van praktijken voor verloskunde en ziekenhuizen ontvang je onze pakketten.

BabyPoint verdiept zich in wat er leeft en brengt dit op een betrokken manier onder de aandacht. De wil om te groeien en te bouwen zit in onze genen en daarom zijn wij voortdurend op zoek naar mogelijkheden om een positief verschil te kunnen maken. BabyPoint bundelt de krachten van de geboortezorg, kenniscentra en bedrijven. Door samen te werken en creatief na te denken over vernieuwende oplossingen ontstaan unieke concepten, zoals bijvoorbeeld “Het Gezonde Huis” gebaseerd op de pijlers duurzaamheid, gezondheid en eigenheid.

Al onze pakketten worden gratis verstrekt.

Aanmelden kan telefonisch, per e-mail of via de speciale “Volop Proberen” webpagina.

Meld je aan pagina.

Vanuit ons kantoor in Leiderdorp werken wij met een klein team en sturen wij alle leveringen/bestellingen aan. Heb je een vraag, suggestie of opmerking dan kun je ons bellen of mailen.

Ons kantooradres:
BabyPoint
Kwikstaartplein 2
2352 HS LEIDERDORP
Tel. 071-5421050
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Laast aangepast donderdag, 09 januari 2014 22:18