Print this page

Volop Moedermelk

Dit borstvoedingsboekje is een uitgave van BabyPoint en maakt onderdeel uit van het BabyPoint voorlichtingsprogramma.

Sinds 1995 heeft BabyPoint in samenwerking met verloskundigen en ziekenhuizen de afgelopen jaren al bijna 3 miljoen boekjes “Volop Moedermelk” verspreid.

Uit de vele reacties is gebleken dat dit boekje handige en nuttige tips bevat die je helpen bij het geven van borstvoeding. Borstvoeding is belangrijk en natuurlijk.

Enkele Quotes zijn:
- Borstvoeding; het hoort er helemaal bij. Tijdens de zwangerschap gebeurt er ontzettend veel in je lichaam. Je baby ontwikkelt zich van een “eitje” tot een volwaardig mensje met alles erop en eraan.
- Ook je borsten maken een speciale ontwikkeling door, ze worden voorbereid op de meest natuurlijke manier van voeden: borstvoeding. Je borsten horen er helemaal bij of ze nu klein of groot zijn; de natuur zorgt ervoor dat jij je kind zelf van voeding kunt voorzien. Met alle voordelen van dien. Borstvoeding geven betekent intimiteit en bescherming voor je baby op de meest natuurlijke manier en met de beste gevarieerde samenstelling.

In het borstvoedingsboekje “Volop Moedermelk” vind je zoveel mogelijk informatie over borstvoeding zodat je samen met je baby hiervan kunt genieten.

Wij maken ons hard om dit boekje ook in de toekomst aan zoveel mogelijk (aanstaande) ouders gratis ter beschikking te stellen. Wil je ons hierbij helpen, meld je aan en krijg direct gratis toegang tot de digitale versie van “Volop Moedermelk”

Meld je aan pagina.

Laast aangepast donderdag, 09 januari 2014 22:27