Print this page

De BabyPoint pakketten

In 1995 besloten wij Zwangerschaps- en Geboortepakketten te gaan verspreiden via praktijken voor verloskunde en ziekenhuizen. Bij het samenstellen van de pakketten gaan wij uit van een mix van objectieve informatie, probeerverpakkingen en productinformatie en aanbiedingen afgestemd op de zwangerschap en het prille begin. Het is ons doel om leuke en nuttige pakketten te bieden. In onderling overleg levert BabyPoint de Zwangerschaps- en Geboortepakketten gratis aan praktijken voor verloskunde en ziekenhuizen.

Vanaf de start hebben wij ons hard gemaakt voor een gedrukte versie van “Volop Moedermelk” en deze op grote schaal verspreid via de BabyPoint pakketten. Het borstvoedingsboekje “Volop Moedermelk” is een exclusieve uitgave van BabyPoint. Dit boekje is tot stand gekomen door de samenwerking met een aantal specialisten op het gebied van borstvoeding.

Vele moeders hebben ons verrast met enthousiaste brieven hoe blij ze zijn met dit boekje. In deze tijd past het beter om dit borstvoedingsboekje gratis digitaal aan te bieden. Meld je aan bij BabyPoint en krijg direct gratis toegang tot ons digitale borstvoedingsboekje “Volop Moedermelk”.

Meld je aan pagina.

Sinds 1997 staan wij persoonlijk op de Negenmaandenbeurs en verwennen wij de bezoekers met het gratis BabyPoint Beurspakket, dat wij ieder jaar uniek voor de Negenmaandenbeurs ontwikkelen. Aanstaande ouders kunnen zich bij de BabyPoint stand opgeven en ontvangen dan direct het gratis BabyPoint Beurspakket.


Dit is éen pakket zoals wij deze aanbieden.
Laast aangepast dinsdag, 03 juni 2014 11:20